Wie zijn wij?

  • Vrijfijn is een onderdeel van de Stichting Seksuele Gezondheid Noord-Nederland (SGNN). De Stichting SGNN heeft als doel de seksuele gezondheid te bevorderen van iedereen. De stichting SGNN heeft geen winstoogmerk.
  • Het eerstelijns centrum bestaat naast de SGNN (ook wel voormalig Rutgershuis) uit Stimezo (abortuskliniek). Het centrum biedt een totaalpakket aan hulpverlening en preventie op het gebied van seksuele gezondheid.

De stichting SGNN maakt onderdeel uit van Sense Noord Nederland, een samenwerkingsverband met de GGD-en Groningen, Fryslân en Drenthe.

De hulpverleners van vrijfijn zijn verpleegkundige (BIG geregistreerd) of counselor met een aantekening seksuologie, geregistreerd in het register van de NVVS. De NVVS waarborgt de kwaliteit van de hulpverleners.

Hulpverleners:

  • Petra: opgeleid als verpleegkundige (BIG: 69064019630 ) met een aantekening seksuologie, geregistreerd in het register van de NVVS (lidnummer 20649).
  • Rosa: opgeleid als toegepast psycholoog en consulent seksuele gezondheid (NVVS lidnummer 25078)
  • Joke: opgeleid verpleegkundige (BIG: 59025213030) werkzaam als sociaal verpleegkundige seksuele gezondheid en consulent bij ‘Bureau voor seksuele gezondheid De Normaalste Zaak.” (NVVS lidnummer: 20698)
  • Elizabeth: opgeleid als orthopedagoog en consulent seksuele gezondheid (NVVS lidnummer: 24431)

https://www.nvvs.info/

 

Meld je aan

Klik hier

Over online hulp?

Lees meer

Facts: 

kosten:

€ 22,50 plan van aanpak

€ 45,- per sessie