Disclaimer

De adviezen die vrijfijn.nl / zelftest geeft zijn primair gebaseerd op de door jou gekozen antwoorden. Relevante aanvullende informatie, zoals informatie uit jouw medisch dossier, kan hierbij niet worden meegenomen omdat wij daar geen toegang toe hebben. De door ons verstrekte informatie kan het medisch advies van een arts of verpleegkundige nooit vervangen. De verantwoordelijkheid voor de beslissingen die je neemt op basis van de verstrekte informatie ligt altijd bij jou. Als je ongerust bent of als je klachten ernstig zijn of aanhouden dan adviseren we je om altijd contact op te nemen met je huisarts.

 

Waarop is de informatie op deze website gebaseerd?

De informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld door het Centrum Seksuele Gezondheid Noord-Nederland. De ‘NHG Standaard Seksuele Klachten’ is op de beste manier in de website verwerkt. Als medische inzichten en richtlijnen veranderen, zal ook de informatie op de website anders worden. Periodiek zal de inhoud derhalve ge-update worden.

 

Auteursrecht

Het auteursrecht voor materiaal op deze website ligt bij de Stichting Seksuele Gezondheid Noord-Nederland. Je mag deze informatie lezen, downloaden en ernaar linken, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen, verkopen of op een andere website te plaatsen zonder de voorafgaande en schriftelijke toestemming van de Stichting Seksuele Gezondheid Noord-Nederland.

 

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via vrijfijn@csgnn.nl

 

 

 

 

https://www.nvvs.info/

 

Wie zijn wij?

Lees meer

Petra: opgeleid als verpleegkundige (BIG: 69064019630 ) met een aantekening seksuologie, geregistreerd in het register van de NVVS (lidnummer 20649).

Rosa: opgeleid als toegepast psycholoog en consulent seksuele gezondheid (NVVS lidnummer 25078)

Joke: opgeleid verpleegkundige (BIG: 59025213030) werkzaam als sociaal verpleegkundige seksuele gezondheid en consulent bij ‘Bureau voor seksuele gezondheid De Normaalste Zaak.” (NVVS lidnummer: 20698)

Elizabeth: opgeleid als orthopedagoog en consulent seksuele gezondheid (NVVS lidnummer: 24431)

Over online hulp?

Lees meer

Meld je aan

Klik hier